Winkelcentrum Suydersee | Het Ruim 48, Dronten | 0321 – 701936

Wilt u ook helpen?

Doneer hier boeken

Snel navigeren

Barbara Kingsolver

Lees ook…….

Voor haar meest recente roman Demon Copperhead ontving Barbara Kingsolver de Pulitzer Prize en de Women’s Prize for Fiction 2023. Op dit boek zullen we nog even moeten wachten voordat het in onze boekwinkel van al eens gelezen boeken ligt ,maar we hebben meerdere titels van haar werk. Barbara Kingsolver (1955) is schrijver, essayist en dichter. Haar werk is in meer dan dertig talen vertaald en vele malen bekroond. De gifhouten bijbel (1998) werd genomineerd voor de Pulitzer Prize en in 2000 ontving Kingsolver de National Humanities Medal, de hoogste onderscheiding in de VS voor haar verdiensten voor de kunsten.. Kingsolver woont op een boerderij in het zuiden van de Appalachen.

Scroll naar boven